Førstehjælp ved hjertestop - online

Lær dig og dine kollegaer at redde liv
Er du parat til at handle, hvis en kollega pludselig falder om? Ofte er det kun få minutter, der gør en forskel, når en person falder om med hjertestop.
Idag genoplives kun ca 13 %. Dette tal kan hæves til hele 74%, hvis der er én, som træder til med en hjertestarter. Det er derfor afgørende, at I ved, hvad I skal gøre, når uheldet er ude. Det skaber tryghed og sammenhold på arbejdspladsen.
Få den nødvendige handlekraft ved at tage et hjertestarterkursus.

Varighed: 3 Timer

På kurset lærer I:
De grundlæggende principper bag alt førstehjælp
Hvad I skal gøre, hvis der sker en ulykke.
Hvordan I håndterer en person med et hjertestop.
Hvad I skal gøre, hvis en person får noget alvorligt galt i halsen.
Hvordan I lægger en person i stabilt sideleje.
Hvad I gør, hvis I ikke kan skabe sikkerhed på ulykkestedet.

Sådan fungerer det:
Life Saving World, er en samarbejdspartner som udbyder online delen. Den praktiske del foretages af HJERTESLAGET. Et kursus hos Life Saving World er bygget op omkring en enkel, men effektiv model.
Først gennemgår I teori online, derefter gennemgår I praktisk træning sammen med en instruktør fra HJERTESLAGET, hvorefter I modtager jeres bevis, derefter kan I vedligeholde jeres kompetencer via kort kvartalsvis online repetition hvor glemselskurven bliver brudt. På den måde sikrer du, at du og dine kolleger har god tid til at forstå teorien og rig mulighed for at øve jer i praksis. Samtidig med at du som arbejdsgiver opnår fleksibilitet i forhold til, hvornår I modtager undervisning. Det resulterer i en optimering af jeres tid, som viser sig på bundlinjen.
Den teoretiske del kan tages 24/7 via lifesavingworld.com Det tager ca. 1½ time at gennemføre den teoretiske del, men kan deles op så det passer medarbejderen bedst muligt.
Den praktiske del foregår på jeres lokation og tager ca. 1½ time. Derved undværes medarbejderne i langt mindre grad end ved et traditionelt 4 timers kursus.
Ring gerne og hør nærmere om dette nye tiltag indenfor førstehjælp.
Læs mere om LifeSavingWorld

Max. deltager antal: 8

Kursus pris: 3995 kr. eksl. moms

BOOK KURSUS
  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag